• Bodainé Grosz Erzsébet vagyok, Kriston Intim Torna oktató.
  • Két diplomám van, mindkettő kötődik az egészségügyhöz, és ez sokszor segít a Kriston Intim Tornához szorosan nem kötődő kérdések megválaszolásában.
  • 1992-ben védőnői diplomát szereztem, majd 1998-ban megszereztem az Egészségfejlesztő-mentálhigiénés oklevelet is.
  • 2001-ben végeztem el Kriston Andreánál a Kriston Intim Torna oktatói tanfolyamot, és azóta folyamatosan tartok tanfolyamokat. Az után határoztam el, hogy oktatni is fogom az Kriston Intim Tornát, miután saját magamon megtapasztaltam a jótékony hatását, és már napi néhány perces gyakorlásnak is érezhető eredménye volt.
  • Nagyon szeretem tanítani a Kriston Intim Tornát, mert sok sok pozitív visszajelzés igazolja, a torna eredményességét. Jó dolog segíteni a mások problémáinak megoldásában. Felemelő érzés, mikor olyan visszajelzéseket kapok a nálam végzett lányoktól, hölgyektől, hogy megszűnt az inkontinenciájuk, nem kellett megműteni a hólyagsérvüket, sikerült gátsérülés nélkül megszülni a babájukat. Saját szüléseim még jobban megerősítettek abban a meggyőződésemben, hogy milyen fontos a gátizmok edzettsége, rugalmassága. Mindenkit szeretnék bíztatni a Kriston Intim Torna elvégzésére, és rendszeres napi gyakorlására, mert csak így tarthatjuk meg medence alapi izmaink edzettségét.
  • Trénerként vállaltam, hogy a Kriston-módszer új elemeit folyamatosan elsajátítom, és a legújabb ismeretekkel rendelkezem a Kriston-módszer oktatásával kapcsolatban
Igazolás Kriston Intim Torna Férfiaknak Igazolás Kriston Intim Torna Nőknek Igazolás Kriston Intim Torna Lányoknak Igazolás Kriston Intim Torna Fiúknak

Intim Torna Tréner © 2021 - Minden jog fenntartva.